maandag 31 augustus 2020 16:14

5e Nieuwsbrief Fitness Prinsenbeek – 29 augustus 2020

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Beste leden, toekomstige en voormalige leden, better belly-leden,

We zijn gelukkig alweer 3 maanden geopend! Eind mei zijn we eerst buiten begonnen met diverse groepslessen. In juni is de buitenfitness gestart en 1 juli mochten we dan eindelijk weer naar binnen.

De afgelopen periode was en is nog steeds hectisch en onzeker voor de sportschool. Zeker voor mezelf en het personeel is het een spannende tijd!

Gelukkig was het een super mooie zomer, die misschien soms weleens te heet was. Ondanks de hitte zijn vele van jullie toch komen sporten. Sommige alleen voor de buiten groepslessen of de fitness achter het pand in de tent. Anderen weer alleen binnen en weer anderen maakten zelfs een combinatie van binnen en buiten sporten. Zolang het kan zullen we in ieder geval het buiten sporten blijven aanbieden.

Helaas is het nog steeds niet mogelijk om de airco aan te zetten vanwege de strenge regels vanuit de brancheorganisatie. Dus de deuren blijven zoveel mogelijk open. Nu we richting de herfst gaan en de dagen kouder gaan worden, zal dit een ander verhaal worden. Met de eigenaar van het pand zijn we hierover in gesprek en hopelijk gaat het allemaal lukken!

In de fitness merken we dat iedereen zich behoorlijk goed aan de 1,5 meter afstand houdt en met de desinfecterende spray en keukenrol alles goed schoonmaakt. De “winkel”mandjes zullen we dus voorlopig blijven gebruiken.

De kleedlokalen blijven helaas voorlopig nog dicht omdat de 1,5 meter afstand daar moeilijk te hanteren is.

Het fitnessuur van 09.00 – 10.00 uur is erg populair en dus regelmatig vol (maximaal 10 personen per uur). Probeer ook eens uit te wijken naar bijvoorbeeld 08.00 – 09.00 uur want hier is voldoende ruimte.

Ook sommige spinninguren zijn populair, laat weten als het niet lukt te reserveren, zeker nu we het najaar ingaan en er ook diverse spinners terugkomen voor het winterseizoen, is het noodzakelijk dat we dit weten, want zo nodig zetten we extra spinninguren in!

Het reserveren gaat eigenlijk heel goed. Vele van jullie hebben de app geïnstalleerd of loggen in via de website. Deze is overigens recent vernieuwd, waar ik erg blij mee ben, temeer omdat het al heel lang op mijn verlanglijstje stond. De site is overzichtelijker, je kunt het lesrooster inzien en ook wie welke les geeft. Ook het kopje video's is toegevoegd zodat je thuis diverse lessen kunt volgen. Onder het kopje "contact" en "ons team" kun je zien wie erbij fitness Prinsenbeek werken en tevens vertelt iedereen iets over zichzelf. Bezoek de site eens bij gelegenheid; www.fitnessprinsenbeek.nl en laat ons weten wat je ervan vindt.

De afgelopen periode hebben we gelukkig ook nieuwe leden mogen verwelkomen. Opzeggingen blijven er nog steeds vanwege het Corona virus. Het blijft dat wij een kleinschalige sportschool zijn en we juist erg waakzaam zijn m.b.t. de hygiëne. We controleren elkaar regelmatig en zorgen ervoor dat iedereen veilig en hygiënisch kan sporten. Ook onze persoonlijke aandacht voor jullie, de persoonlijke fitness trainingsschema’s en de kleine groepslessen qua aantallen, zorgt er hopelijk voor dat we de komende periode sportief met elkaar kunnen blijven bewegen en sporten.

Vanaf september hanteren we weer de abonnementsprijzen van voor de Corona crises. Inmiddels is de incasso uitgevoerd. Mocht er iets niet goed zijn gegaan, laat het ons weten. Degenen die 1x per week lid waren mogen nog steeds gedurende de winterperiode hun lessen inhalen. Veel leden hebben van ons aanbod gebruikgemaakt om een familielid een periode te laten meesporten. We horen graag van als je dit ook zou willen.

Mocht je nog sport-attributen thuis hebben, dan vragen we je we deze terug te brengen naar de fitness, we missen namelijk nog een aantal spullen. De komende week zullen we ook de spinningfietsen terughalen, we nemen daarover contact op.

De komende tijd zal een spannende periode worden. Wij als team zullen er alles aan doen om het voor jullie zo comfortabel mogelijk te maken. Dus stel je vragen als ze er zijn en/of waarmee we je kunnen helpen. Samen zijn we sterk en gaan een nieuwe sportieve periode tegemoet.

Sportieve groet en tot snel ziens!
Angela en medewerkers.

Gelezen: 1666 keer