donderdag 24 december 2020 15:39

6e Nieuwsbrief Fitness Prinsenbeek – December 2020

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Beste leden,

Vorige week hebben we het nieuws gekregen dat we wederom moesten sluiten, en wel tot en met 19 januari. We zijn als team direct weer in actie gekomen omdat we graag willen dat jullie actief en gezond blijven.

We hebben velen van jullie gebeld of een mailtje gestuurd dat de buitenfitness onder de grote tent bij de buren weer is geopend. Ook kan er met kleine materialen worden buiten getraind achter de fitness, waar we bij slecht weer ook een tent kunnen opzetten. Dus maximaal 2-4 personen, afhankelijk van de samenstelling en waar er getraind wordt. Reserveren kan via Login Leden of de Logifit app.

Leuk dat er volop van gebruik wordt gemaakt, want vele uurtjes zitten vol. Bel altijd als het niet lukt te reserveren, we kijken dan of we je toch kunnen plaatsen!

Wat nog meer:

● Groepslessen zijn weer online (zoom) en/of worden opgenomen. De leden in de diverse apps zijn hierover geïnformeerd!
● Spinningfietsen zijn opnieuw uitgeleend en lessen worden opgenomen door de instructeurs. Er is nog een aantal fietsen om thuis te worden geplaatst! Ook achter de fitness kan er gespind worden met een tablet. Graag hiervoor bellen!
● Voor de jeugd t/m 17 zijn de bokstrainingen buiten gestart en 2x per week circuittraining op dinsdag- en vrijdagavond om 19.00 uur. Zie hiervoor ons rooster in de logifit app om te reserveren.
● Ook het boksen voor de volwassenen is opgestart, deels buiten achter de fitness in duo’s en deels via Zoom!
● Onze stagiaires wandelen en sporten met een aantal senioren in het dorp en thuis.


Wat is nog meer mogelijk:

● Duo training achter de fitness, met kleine materialen zorgen we voor een leuke training op maat. Bel indien je dit ook wilt.
● Via Zoom online workouts van een half uur in je eigen omgeving. Start in januari!
Dinsdag en Donderdag om 10.00 uur.
Maandag om Woensdag om 20.00 uur.

Thuis Zoom eerst downloaden. Vraag hulp in je omgeving als het niet lukt en anders helpen we je graag. Je kunt zelf kiezen of je je camera uit- of aanzet. Als je hem aanzet kunnen we elkaar zien en ook een praatje maken. Graag inschrijven via login leden of de logifit app. Bijgaand de link om in te loggen.

Join Zoom Meeting
https://zoom.us/j/7714462865?pwd=RTFtblhadlVLaXJ4S1Q1VUZFT1padz09 

Hopelijk kunnen we vanaf midden januari weer binnen sporten, maar deuren blijven voorlopig open, indien de weersomstandigheden het natuurlijk toestaan, om zoveel mogelijk te ventileren. Helaas hebben we met betrekking tot de airco- en het ventilatiesysteem geen betere afspraken kunnen maken en blijft, vanwege de kostbaarheid van een nieuw systeem, alles bij het oude.

Wij als team vinden het fijn om deze periode voor jullie zo comfortabel mogelijk te maken, ook al is het op een andere manier sporten/bewegen. Stel je vragen als ze er zijn en/of waarmee we je kunnen helpen, ook als iets niet lukt. Bellen kan op 076-5416969 of via de mail; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Samen zijn we sterk en houden we vol en kijken we uit naar een nieuw sportief jaar. Fijne feestdagen en een gezond 2021 van ons team voor jullie allemaal!


Lieve groet en tot snel!
Angela en medewerkers.

Gelezen: 1517 keer