vrijdag 29 januari 2021 13:50

7e Nieuwsbrief Fitness Prinsenbeek – Januari 2021

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Beste leden,

Inmiddels hebben jullie vernomen dat de lockdown is verlengd tot en met dinsdag 9 februari en er een avondklok is ingesteld vanaf zaterdag 23 januari, waardoor we een kwartiertje eerder moeten sluiten in de avond. Gelukkig heeft dit niet zoveel consequenties voor de buitenfitness en kan er lekker door gesport worden!

Steeds meer van jullie weten de buitenfitness te vinden en er zijn zelfs een paar nieuwe mensen lid geworden. Voor hen welkom op onze sportschool. Omdat we nu twee tenten hebben, kunnen we op sommige uren met 4 mensen sporten.
In de grote tent, waar voornamelijk cardio-apparaten staan houden we zoveel mogelijk 2 personen per uur aan en soms meer omdat het dan om familie gaat! In de kleine tenten die direct achter de fitness staan, sporten voornamelijk mensen die willen spinnen met een tablet en mensen die veel grondoefeningen en krachttraining doen. Materialen kunnen makkelijk gepakt worden in de aangrenzende zaal. Tevens nemen we daar ook de spinninglessen op en kunnen 2 personen hier aan deelnemen.

Reserveren kan nog steeds via Login Leden of de Logifit app. Bel altijd als het niet lukt te reserveren, we kijken dan of we je toch kunnen plaatsen. We anticiperen ook zelf omdat we precies weten wie wat doet en op bepaalde uren er 1 of 2 plaatsen extra zijn!

Ook de online lessen van Zoom lopen door en dan kan je in je eigen omgeving toch lekker sporten. We zouden het leuk vinden als meerdere mensen hier aan deelnemen. Dus download Zoom!

  • Maandag 19.00 uur Dance Fit
  • Dinsdag en Donderdag 10.00 uur Core Stabiliteit en Buikoefeningen
  • Woensdag om 19.30 uur Full Body Workout.
  • Zaterdag 10.30 uur Yoga
  • (Yoga: Maan- en Woensdag bij voldoende deelnemers).

Aanmelden kan via Login Leden zodat we kunnen zien wie we kunnen verwachten. Bijgaand nogmaals de inloggevens:
Join Zoom Meeting
https://zoom.us/j/7714462865?pwd=RTFtblhadlVLaXJ4S1Q1VUZFT1padz09 

Leuk te zien is dat de jeugd erg fanatiek buiten sport;

  • Donderdagavond om 17.00 uur boksen en
  • Vrijdagavond om 17.00 uur circuittraining.

Misschien wil een zoon/dochter of kleinkinderen hier ook aan deelnemen, laat het ons weten!

Ook Personal- of Duo training is nog steeds mogelijk achter de fitness, met kleine materialen zorgen we voor een leuke training op maat. Bel indien je dit ook wilt.

In de vorige nieuwsbrief hoopten we midden januari weer binnen te kunnen sporten, helaas moeten we hier nog even mee wachten. Indien op de persconferentie van 2 februari anders wordt beslist, zullen we gewoon doorgaan met lekker buiten sporten! Zeker niet te koud, mochten jullie dit denken, want ook diverse senioren, waaronder de 70/80 plussers, komen wekelijks sporten. Ze vinden het erg fijn om te blijven bewegen. Graag zien we iedereen komen, maar kleed je in laagjes!

Tot slot wil ik eindigen met het abonnement. In de vorige lockdown heb ik deels de abonnementen kunnen verlagen omdat ik een aantal maanden een huurverlaging heb gekregen van de pandeigenaar. Deze keer is dat niet het geval en blijven de abonnement volgens de normale tarieven doorlopen.
Ik snap dat alles niet optimaal is, zeker nu je buiten moet sporten. Veel andere sportscholen zijn echt dicht en bieden alleen maar online lessen aan. Ik bied jullie in ieder geval de gelegenheid om toch te kunnen sporten!
Dit is het voordeel van een kleinschalige sportschool in Prinsenbeek dat ik dit voor jullie mogelijk kan maken. Denk hierbij ook aan alle fietsen en materialen die reeds zijn uitgeleend. Indien nodig verruim ik ook de openingstijden, zodat eenieder kan sporten. Denk hierbij ook aan de zondag!
Natuurlijk kunnen straks ook weer lessen worden ingehaald of kun je er voor kiezen, als je nu niet buiten sport, om iemand (ook nu al) voor een bepaalde periode gratis mee te laten sporten. Denk hierbij ook aan kinderen en kleinkinderen. Voor mij is het belangrijk dat jullie een positief gevoel overhouden aan deze bijzondere tijd.

Ik eindig dan ook weer te zeggen; wij als team vinden het fijn om deze periode voor jullie zo comfortabel mogelijk te maken, ook al is het op een andere manier sporten/bewegen.
Stel je vragen als ze er zijn en/of waarmee we je kunnen helpen, ook als iets niet lukt, denk hierbij aan Zoom. Bellen kan op 076-5416969 of via de mail; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lieve groet en tot snel!

Angela en medewerkers.

Gelezen: 2511 keer