dinsdag 07 december 2021 09:15

8e Nieuwsbrief Fitness Prinsenbeek – November 2021

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Beste leden,


Vanaf deze maandag andere openingstijden in verband met de avond lockdown!
Mochten mensen ruimere openingstijden willen, laat het vooral weten.

De openingstijden zijn:

Maandag t/m vrijdag 08.00 – 17.00 uur.
Zaterdag 09.00 uur – 15.00 uur.
Zondag 10.00 – 13.00 uur.

Het reserveren kan en blijft nog steeds via de logifit app of website!

Diverse groepslessen heb ik kunnen verplaatsen, in de app’s zijn de meeste van jullie hierover al geïnformeerd.

De kleedkamers blijven open, maar ik vraag jullie zoveel mogelijk thuis om te kleden en te douchen. Houdt rekening met elkaar en bewaar de afstand.

Desinfecteren blijven we ook doen. Graag ook trainen met een handdoek!

Gelukkig heb ik er in de fitness voor gekozen, om niet alle apparaten terug te plaatsen. Op deze manier is er meer ruimte om te kunnen bewegen en sporten. De buitenfitness is er ook nog steeds, mocht je daar gebruik van willen maken.

Fijn dat uiteindelijk de airco is vervangen! Hij doet goed zijn dienst.

In deze nieuwsbrief maak ik van de gelegenheid gebruik om drie medewerkers te bedanken; Svetlana is in de zorg gaan werken en Melanie heeft er voor gekozen dichterbij huis te willen zijn en meer uren in de fitness te willen werken.
Ook Yoga docent Angela, bedank ik voor haar inzet.


Inmiddels is het team aangevuld met Amy (ook Yoga) en Suus, die deels ook nog stage loopt en twee nieuwe stagiaires Michelle en Remco. Ook Tygo is nog aan de sportschool verbonden, evenals de groepsinstructeurs Bas, Jeroen, Jessica, Liesbeth en yoga-docenten Karin en Mira.
Zoals velen van jullie weten is de sportschool al meer dan 25 jaar aan het Klaverveld gevestigd. Ik ben de 3de eigenaar en heb ook met de vorige eigenaars gewerkt. Mijn verbondenheid voel ik dus enorm. Ik probeer er zoveel mogelijk voor iedereen te zijn, dus kan ik je ergens mee helpen of wil je dat ik je meer coach, laat het mij weten, dan hoor ik het graag. Samen met mijn team zet ik me voor jullie in!

Vergeet ons ook niet te volgen op sociale media en like en deel onze berichten ??

Tot slot wil ik jullie wederom bedanken. Het is en blijft een pittig periode voor iedereen! Ondanks dat we de afgelopen periode geflyerd hebben en last hebben van de nieuwe sportschool in het dorp blijft het lastig om nieuwe leden te werven.
Maar ik probeer hoopvol en positief blijven!
Daarnaast blijft de kracht van de sportschool de kleinschaligheid, de persoonlijke aandacht, groepslessen en trainingsschema’s op maat, daar zijn we met z’n allen trots op.

Lieve groet en tot snel!
Angela en medewerkers.

Gelezen: 993 keer