Angela van der Corput

Ik ben:
Eigenaar
Ik verzorg:
Fitnessbegeleiding, PT-training, Pilates, Core Stability
Even voorstellen:

Ik ben Angela van der Corput en eigenaar van Fitness Prinsenbeek sinds april 2017.

Sporten is een rode draad in mijn leven. Als kind heb ik op vrij hoog niveau geturnd, in mijn jeugdjaren atletiek en stijldansen en vervolgens nog een aantal jaar gebasketbald, waardoor ik voor het eerst in aanraking kwam met een fitness school omdat ik in de zomer ook graag door wilde sporten.

Al snel verving ik de aerobics docente als ze ziek of op vakantie was. Uiteindelijk mijn baan als secretaresse opgezegd en aantal jaren werkzaam geweest in een grote sportschool in Breda, waar ik zowel groepslessen verzorgde en fitnessinstructeur was.

Uiteindelijk kreeg ik de mogelijk mezelf bij een dansschool in te kopen, waar ik zowel groep- en danslessen voor kinderen en volwassenen verzorgde. Daar ook voor het eerst geleerd, hoe het is om voor jezelf te werken.

Nadat ik moeder van een dochter ben geworden, heb ik het een aantal jaren wat rustiger aan gedaan en in 2008 in loondienst gegaan bij de sportschool waar ik nu eigenaar van ben.

De reden waarom ik de sportschool destijds heb overgenomen, was de prettige en sportieve sfeer onder de klanten en medewerkers. Ook het dorpsgevoel en de kleinschaligheid, waar ik mezelf fijn bij voelde hebben me geholpen bij deze keuze!

Inmiddels ben ik een paar jaar onderweg en ontwikkel ik me nog steeds binnen de sportschool. Ik ben dagelijks aanwezig en verzorg ook alle Pilates lessen. Verder hou ik me bezig met alle dagelijkse werkzaamheden die bij een sportschool horen, zoals de administratie, social media en ook de schoonmaak- en bijkomende werkzaamheden. Daarom maakt dit mijn sportschool, waar ik supertrots op ben en ik ook al mijn klanten bij naam ken.

In de toekomst zou ik graag meer willen uitbreiden, niet zozeer in grootte maar in mogelijkheden tot meer groepslessen en in kracht-apparatuur en nieuwe cardio-toestellen. Genoeg om nog een aantal jaartjes door te gaan!

Graag wil ik je persoonlijk rondleiden en je laten zien dat je in een kleinschalige sportschool ook je doelen kunt bereiken en we ook een diversiteit aan groepslessen hebben. Ook kun je dan de sfeer proeven waarin ik dagelijks werk en wil overbrengen op de klanten die bij ons sporten!

Spreekt dit je aan, dan zie ik je snel!! ??❤️

Ons team