Jessica van Oeveren

Ik ben:
Instructeur
Ik verzorg:
Spinning
Even voorstellen:

“Ik beschouw mij als een vrolijke – en actieve vijftiger!”

Ik beschouw mij als een actieve – en optimistisch ingestelde vijftiger, die graag meedenkt met mensen hoe ze op een goede manier kunnen meesporten, ondanks eventuele fysieke beperkingen.
Bij het voorbereiden van de Spinninglessen laat ik mij graag leiden door de muziek. Welke muziek nodigt uit tot sprinten of tot zwaar klimmen? Als muziektherapeut heb ik jaren met mensen met een verstandelijke beperking gewerkt. En als zangeres heb ik heel veel opgetreden met jazz- en popmuziek. Voor mij is niet alleen de beat en het tempo belangrijk voor de Spinningles maar ook de sfeer. Een leven zonder muziek zou ik mij niet kunnen voorstellen; het stimuleert, troost en ontspant mij!

Mijn Spinninglessen zijn gevarieerd en bieden sporters van alle niveaus een wekelijkse intervaltraining. Zowel als bijdrage aan het wielrennen buiten als aan een cardiofit-training binnen. Ik probeer mijn kennis op dit gebied te vergroten en volg in het najaar van 2020 een cursus indoor-cycling.

De Spinninglessen helpen mij om het fitnesscentrum actief te blijven bezoeken ondanks drukke werkzaamheden in Rotterdam. Want het allerbelangrijkste vind ik “Een gezonde geest in een gezond lichaam!”

Ons team