Rozelijn Kwitshout

Ik ben:
Instructeur
Ik verzorg:
Spinning
Even voorstellen:

Hallo allemaal,

Ik ben Rozelijn Kwisthout en ik loop al heel wat jaartjes rond op deze sportschool. Eerst vooral om te fitnessen en later (toen ik begon met wielrennen) om te spinnen.
Ik woon in Prinsenbeek, samen met mijn man Edwin en kinderen Julia en Ties. In het dagelijks leven sta ik voor de klas op de Griffioen.

Ik kom vaak bekende gezichten tegen hier bij Angela, zij het ouders van kinderen die ik in de klas heb (gehad), zij het (oud) collega's. Dat vind ik ook de charme van fitnessprinsenbeek@angela; door de kleinschaligheid kent iedereen elkaar!

Ik fiets dus al jaren buiten en doe aan spinning om de conditie op peil te houden. Een paar jaar geleden heb ik de opleiding tot instructeur gevolgd. Dat heeft ertoe geleid dat ik nu op invalbasis lesgeef bij Angela en deze winter heb ik voor het eerst meegedraaid met het instructeursteam voor de zondagslessen. Ik probeer mijn fietservaring en hetgeen ik geleerd heb op de opleiding te verwerken in lessen met gevarieerde oefeningen en muziek. Ik hoop je gauw weer live tegen te komen bij fitnessprinsenbeek@angela!

Sportieve groet,
Rozelijn

(ps: voor wie het nog niet wist, ik ben de persoon links op de foto?)

Ons team