• Angela van der Corput
 • Anneke de Wit
 • Remco Verstrepen
 • Michelle van der Aa
 • Ricardo Forsten
 • Liesbeth van den Ouweland
 • Jeroen
 • Jessica van Oeveren
 • Mira Schild
 • Bart Benschop
 • Rozelijn Kwitshout
 • Angela van der Corput

  Angela van der Corput

  Ik ben:
  Eigenaar

  Ik verzorg:
  Fitnessbegeleiding, PT-training, Pilates, Core Stability

  Ik ben Angela van der Corput en eigenaar van Fitness Prinsenbeek sinds april 2017.

  Sporten is een rode draad in mijn leven. Als kind heb ik op vrij hoog niveau geturnd, in mijn jeugdjaren atletiek en stijldansen en vervolgens nog een aantal jaar gebasketbald, waardoor ik voor het eerst in aanraking kwam met een fitness school omdat ik in de zomer ook graag door wilde sporten.

  Al snel verving ik de aerobics docente als ze ziek of op vakantie was. Uiteindelijk mijn baan als secretaresse opgezegd en aantal jaren werkzaam geweest in een grote sportschool in Breda, waar ik zowel groepslessen verzorgde en fitnessinstructeur was.

  Uiteindelijk kreeg ik de mogelijk mezelf bij een dansschool in te kopen, waar ik zowel groep- en danslessen voor kinderen en volwassenen verzorgde. Daar ook voor het eerst geleerd, hoe het is om voor jezelf te werken.

  Nadat ik moeder van een dochter ben geworden, heb ik het een aantal jaren wat rustiger aan gedaan en in 2008 in loondienst gegaan bij de sportschool waar ik nu eigenaar van ben.

  De reden waarom ik de sportschool destijds heb overgenomen, was de prettige en sportieve sfeer onder de klanten en medewerkers. Ook het dorpsgevoel en de kleinschaligheid, waar ik mezelf fijn bij voelde hebben me geholpen bij deze keuze!

  Inmiddels ben ik een paar jaar onderweg en ontwikkel ik me nog steeds binnen de sportschool. Ik ben dagelijks aanwezig en verzorg ook alle Pilates lessen. Verder hou ik me bezig met alle dagelijkse werkzaamheden die bij een sportschool horen, zoals de administratie, social media en ook de schoonmaak- en bijkomende werkzaamheden. Daarom maakt dit mijn sportschool, waar ik supertrots op ben en ik ook al mijn klanten bij naam ken.

  In de toekomst zou ik graag meer willen uitbreiden, niet zozeer in grootte maar in mogelijkheden tot meer groepslessen en in kracht-apparatuur en nieuwe cardio-toestellen. Genoeg om nog een aantal jaartjes door te gaan!

  Graag wil ik je persoonlijk rondleiden en je laten zien dat je in een kleinschalige sportschool ook je doelen kunt bereiken en we ook een diversiteit aan groepslessen hebben. Ook kun je dan de sfeer proeven waarin ik dagelijks werk en wil overbrengen op de klanten die bij ons sporten!

  Spreekt dit je aan, dan zie ik je snel!! ??❤️

 • Anneke de Wit

  Anneke de Wit

  Ik ben:
  Instructeur

  Ik verzorg:
  Dance-fit lessen

  Nog geen intro ...

 • Remco Verstrepen

  Remco Verstrepen

  Ik ben:
  Fitnessbegeleiding

  Ik verzorg:
  Curio sport en beweging

  Nog geen intro ...

 • Michelle van der Aa

  Michelle van der Aa

  Ik ben:
  Fitnessbegeleiding

  Ik verzorg:
  ROC sport en beweging

  Nog geen intro ...

 • Ricardo Forsten

  Ricardo Forsten

  Ik ben:
  Instructeur

  Ik verzorg:
  Boksen, fitnessbegeleiding, Curio sport en beweging

  Nog geen intro ...

 • Liesbeth van den Ouweland

  Liesbeth van den Ouweland

  Ik ben:
  Instructeur

  Ik verzorg:
  Pump

  Mijn naam is Liesbeth van den Ouweland en moeder van 2 meiden. Ik geef op meerdere plaatsen les en dat ondertussen al ruim 15 jaar! In Prinsenbeek nu een paar jaartjes, wat ik superleuk vind omdat het kleine groepjes zijn, wat het persoonlijk maakt.

  In mijn lessen vind ik het vooral belangrijk, dat je plezier hebt en het beste uit jezelf haalt.
  Pump is een combinatie van Steps, gewichten en super leuke muziek. Het maakt je sterker en je zal snel resultaat krijgen. Graag zie ik je een keer in mijn les op donderdagavond.

 • Jeroen

  Jeroen

  Ik ben:
  Instructeur

  Ik verzorg:
  Spinning

  Hallo, ik ben Jeroen. Ik ben als Spinning-instructeur verbonden aan Fitness Angela.

  Dat doe ik inmiddels al heel wat jaartjes, sinds 2004 om precies te zijn. En nog steeds vind ik Spinning een uitdagende activiteit. Waarom? Ik vind het de perfecte combinatie van individueel trainen en groepstraining tegelijk. Ga maar na; iedereen werkt op de fiets geheel individueel en naar eigen kunnen aan zijn of haar conditie maar de groepsdynamiek zorgt voor die extra energie impuls die vaak nodig is om dat kleine beetje extra te kunnen doen dat zo essentieel is voor conditieverbetering. En het werkt!

  Ik constateer steeds weer met plezier dat iedere deelnemer, ongeacht leeftijd of niveau, na verloop van tijd vooruitgang boekt in prestatie en uithoudingsvermogen.
  Ik nodig je graag uit om een keer een proeflesje mee te komen fietsen.

  Graag tot ziens!

 • Jessica van Oeveren

  Jessica van Oeveren

  Ik ben:
  Instructeur

  Ik verzorg:
  Spinning

  “Ik beschouw mij als een vrolijke – en actieve vijftiger!”

  Ik beschouw mij als een actieve – en optimistisch ingestelde vijftiger, die graag meedenkt met mensen hoe ze op een goede manier kunnen meesporten, ondanks eventuele fysieke beperkingen.
  Bij het voorbereiden van de Spinninglessen laat ik mij graag leiden door de muziek. Welke muziek nodigt uit tot sprinten of tot zwaar klimmen? Als muziektherapeut heb ik jaren met mensen met een verstandelijke beperking gewerkt. En als zangeres heb ik heel veel opgetreden met jazz- en popmuziek. Voor mij is niet alleen de beat en het tempo belangrijk voor de Spinningles maar ook de sfeer. Een leven zonder muziek zou ik mij niet kunnen voorstellen; het stimuleert, troost en ontspant mij!

  Mijn Spinninglessen zijn gevarieerd en bieden sporters van alle niveaus een wekelijkse intervaltraining. Zowel als bijdrage aan het wielrennen buiten als aan een cardiofit-training binnen. Ik probeer mijn kennis op dit gebied te vergroten en volg in het najaar van 2020 een cursus indoor-cycling.

  De Spinninglessen helpen mij om het fitnesscentrum actief te blijven bezoeken ondanks drukke werkzaamheden in Rotterdam. Want het allerbelangrijkste vind ik “Een gezonde geest in een gezond lichaam!”

 • Mira Schild

  Mira Schild

  Ik ben:
  Yoga-docent

  Ik verzorg:
  Yoga

  Is yoga wel iets voor mij? Zou het te zweverig zijn, saai of juist heel moeilijk? Yoga beloofde balans, rust en focus.

  Ik woonde op een klein eilandje in de Golf van Thailand. Toch was alles even teveel voor me geworden. Zo kwam het dat ik in een kleine yoga shala tussen de palmbomen en niet ver van het strand begon aan mijn yoga beginnerscursus. Mijn interesse was gewekt.

  Een paar jaar later in 2005 volgde ik in India mijn eerste Hatha yoga teacher training in een Ashram en begon mijn les geef avontuur.
  Intussen voelde ik mij stukken sterker. Niet alleen fysiek maar zeker ook in mijn hoofd en hart. Dat is wat yoga voor je kan doen en wat mij motiveert om yoga, mijn passie met jullie te delen.

  Mijn lessen zijn down to earth, met ruimte voor ieders ontwikkeling en uitdagingen en met een glimlach.
  Ik heb een Hatha yoga en een multi style elemental teacher training gedaan, een Yin yoga teacher training, meditatie, Anusara yoga, Vinyasa flow, partner yoga workshop, Theta healing, Thai yoga massage opleiding en ben ik Reiki master.
  Naast al deze inspirerende workshops en opleidingen leer ik heel veel van mijn leerlingen, een mooi kadootje.

 • Bart Benschop

  Bart Benschop

  Ik ben:
  yoga-instructeur, yoga-therapeut

  Ik verzorg:
  Yoga lessen

  Ik ben Bart Benschop, een yoga instructeur en yogatherapeut. 

  De diverse oefeningen en aanpassingen daarvan maken je sterker en flexibeler. Daarnaast ondersteunen ze je op meerdere manieren in het dagelijks leven. Je houding en energie verbeteren, maar het kan je ook helpen om met uitdagingen om te gaan en het hoofd rustig te krijgen, diepe rust te ervaren.

  Mijn leven is compleet veranderd in goede zin dankzij yoga. Het is mijn werk geworden, maar het voelt niet als werk. Ik ben graag onder de mensen.
  Ik geef groepslessen op verschillende plekken, privélessen, workshops, en trainingen aan leraren of beginnende docenten. Zo fijn, dat ik ook bij Fitness Prinsenbeek les mag geven!
  Naast de bekendere yogavormen die ik geef, is mijn specialisatie in Pralaya yoga en Yoga Nidra. Pralaya is een vorm die energetische en therapeutische motivaties geeft voor de oefeningen. Het biedt je exceptionele kracht en de snelle opening van het lijf waar het vast zit. Niemand is hetzelfde en in deze vorm leer je aanpassingen voor jouw lijf. Yoga Nidra is yogische slaap. Het helpt je o.a. in bijzonder diepe ontspanning op meerdere niveaus.

  Ik ben getrouwd met Nienke en we hebben drie mooie levenslustige dochters van 20, 21 en 25 jaar.
  Nog een passie van mij is muziek. Ik ben drummer in een aantal bands: superleuk!

 • Rozelijn Kwitshout

  Rozelijn Kwitshout

  Ik ben:
  Instructeur

  Ik verzorg:
  Spinning

  Hallo allemaal,

  Ik ben Rozelijn Kwisthout en ik loop al heel wat jaartjes rond op deze sportschool. Eerst vooral om te fitnessen en later (toen ik begon met wielrennen) om te spinnen.
  Ik woon in Prinsenbeek, samen met mijn man Edwin en kinderen Julia en Ties. In het dagelijks leven sta ik voor de klas op de Griffioen.

  Ik kom vaak bekende gezichten tegen hier bij Angela, zij het ouders van kinderen die ik in de klas heb (gehad), zij het (oud) collega's. Dat vind ik ook de charme van fitnessprinsenbeek@angela; door de kleinschaligheid kent iedereen elkaar!

  Ik fiets dus al jaren buiten en doe aan spinning om de conditie op peil te houden. Een paar jaar geleden heb ik de opleiding tot instructeur gevolgd. Dat heeft ertoe geleid dat ik nu op invalbasis lesgeef bij Angela en deze winter heb ik voor het eerst meegedraaid met het instructeursteam voor de zondagslessen. Ik probeer mijn fietservaring en hetgeen ik geleerd heb op de opleiding te verwerken in lessen met gevarieerde oefeningen en muziek. Ik hoop je gauw weer live tegen te komen bij fitnessprinsenbeek@angela!

  Sportieve groet,
  Rozelijn

  (ps: voor wie het nog niet wist, ik ben de persoon links op de foto?)